Iphone opladere

Efter lanceringen af iPhone 8 og iPhone X, kommer alle fremtidige iPhones med glas på bagsiden.

Dette giver muligheden for at oplade med en trådløs oplader. Dog har Apple beholdt lightningporten i bunden af alle iPhones og næsten alle iPads.

Dette er der en grund til, da der er visse fordele og ulemper ved at bruge en trådløs oplader frem for et iPhone kabel.

I dette indlæg vil vi beskrive fordelene og ulemperne og konkludere, hvad man bør købe.

Er en trådløs oplader fremtiden for opladning?

Ja og nej. Ideen er rigtigt god, da man blot kan ligge sin iPhone oven på den trådløse oplader – og så oplader den.

Samtidigt vil der med tiden blive bygget trådløse opladere i møbler, som natbordet ved siden af ens seng, kommoden, lampen, skabet og meget andet. Denne udvikling er dog ikke så langt fremme endnu.

En trådløs oplader er dog langt dyrere end et kabel. Faktisk skal man ofte ud og bruge det dobbelte beløb på en trådløs oplader, fremfor et kabel. Finder du dog en trådløs oplader til en meget lav pris, skal du være opmærksom.

Afhængigt af modellen og producenten, vil den nemlig have et svingende output af watt. Dette betyder en stor forskel i, hvor hurtigt ens iPhone er fuldt opladt.

Desuden fylder en trådløs oplader langt mere end et kabel og en adapter. Dette gør den vanskelig at transportere i tasken, mens det også vil være irriterende at tage den med når man skal rejse og på ferie.

Opladning med et iPhone kabel – gammeldags eller moderne?

Et kabel til iPhone er gammeldags, det kan man ikke komme udenom.

Med tiden vil man opleve at mange elektroniske telefoner, tablets og computere vil bruge mindre kabler, ligesom at de nye Macbooks udelukkende kommer med USB-C på siderne.

Et kabel til iPhone er dog langt billigere end en trådløs oplader. Faktisk kan man finde originale kabler fra helt ned til 89Kr i dag.

Et kabel kan nemt passe ned i tasken, bilen – og faktisk er de så små at de også passer i bukselommen.

Dette giver muligheden for at transportere det over alt, og er perfekt til rejsen.

Derudover skal man være opmærksom på at et kabel bruges til langt mere end blot opladning med en adapter.

Hvis man skal overføre filer fra iPhone til en computer med iTunes, er et kabel nødvendigt. Samtidigt bruger næsten alle Powerbanks i dag et kabel til opladning. Og da mange tager ud og rejse med en Powerbank, vil man nødigt stå uden et kabel.

Konklusion: Hvorfor ændre på noget der allerede virker?

Trådløse opladere er fremtiden, så snart at de bliver indbygget i flere møbler og remedier som bruges i hverdagen.

Dette kunne være et skrivebord til kontoret, hvor hele overfladen kunne oplade, og man derved blot skulle lægge sin telefon på bordet for at oplade.

Så langt er vi dog ikke noget endnu. Er man ikke ude på at bruge flere hundrede kroner for at oplade sin telefon, anbefaler vi klart at man stadig vælger et kabel.

Forestil dig, at du står uden en stikkontakt til rådighed. Her kan en trådløs oplader ikke bruges, da det til hver en tid skal bruge strøm fra en kontakt.

Derimod kan du med et Lightning kabel, oplade fra flere forskellige enheder. Dette er alt fra en adapter, en computer, en Powerbank – og meget andet.

Samtidigt giver det også klare fordele med hensyn til rejse og transport.

Hvis du absolut ønsker et sted i huset hvor du kan oplade din iPhone uden for meget besvær, kan det være en god ide at kigge på en ladestation.

En ladestation består typisk af flere USB-Porte, med dertilhørende lightning kabler.

Denne kan stilles et centralt sted i hjemmet, så alle kan have gavn af den. På denne måde, ved man altid, hvor ens oplader er henne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here