Bedste blender

En blender er efterhånden et uundværligt stykke værktøj i køkkenet, og derfor overvejer du måske også at anskaffe dig en, eller udskifte din gamle til noget nyere eller bedre.

Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i, så derfor har vi samlet en liste over de bedste blender på markedet.

En god blender, kommer helt an på hvad du har behov for. Der er jo ingen grund til at købe den kraftigste blender, hvis du blot skal bruge den til at blende optøede og bløde madvarer.

Men skal du derimod kunne knuse is, blende frosne bær og des lige, så er det en rigtig god idé at købe en blender med en del mere slagkraft. Sidst nævnte bliver helt automatisk lidt dyrere, grundet den større motor.

Blenderen er din bedste ven i køkkenet

Når du skal lave mos, puré, hakke, knuse eller blande, er en blender din bedste ven!

På kort tid kan du lave de lækreste ting, og så på nemmeste vis. Skal nødderne hakkes, så klarer en blender lynhurtigt det.

Skal du lave pesto, smoothies, puré, mos, ja, ligeså klarer en blender skærene for dig. Ønsker du at knuse noget is, kan du også sagtens gøre det.

Mulighederne er uendelige med en blender, og det gør den til et fantastisk stykke værktøj inden for morderne madlavning.

Alle har behov for en god ven, og med med den bedste blender har du en af de skarpeste knive i skuffen.

Kicthenaid BEMS4 – bedste blender til prisen

Fra Kitchenaid til dit køkkenbord, kommer der her en støjsvag og lækker blender, der kan knuse is, helt uden tilsætning af væsker.

Lad dig ikke narre af den betydeligt lille motorkraft på 550 watt. Grundet en kraftig og skarp kniv i rustfrit stål, samt soft-start og intelli-styring, som giver en optimalt hastighed ved alle niveauer, kan denne blender klare det meste.

Soft-start betyder at den starter langsomt ud, for derefter at accelerere i hastighed, hvilket giver en jævn og ensartet blandning.

Medfølgende til blenderen, er både en 1,5 liter glaskande, og en 0,75 liter plastikkande, til forskelligt brug. Begge kander har et tætsiddende låg, og et integreret målesystem, så du nemt kan se hvor meget væske du har i kanden.

Den kraftfulde motor er indkapslet i et lækkert og stilrent design, der samtidigt også giver dig en robust og stabil forstødt metalfod.

Den er indbygget med seks hastigheder, samt pulsfunktionen der giver dig 12 kombinationsmuligheder.

Specifikationer:

 • Effekt: 550 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Grå

Wilfa WBL-1200V2 blender

Nogle gange er det bare fedt med en stor og lækker Blender, og med den bedste blender fra Wilfa får du her en overdådig en af slagsen.

Den har en kraftig 1200 watt motor, som både kan knuse, mose, blende og hakke.

Tilmed har den et overophedningsbeskyttelse i motoren, så den ikke bliver for varm og smelter sammen.

Skulle den skade ske, er der 5 års garanti på motoren. Det siger blot lidt om hvor meget Wilfa tror på deres produkt.

Motoren er indkapslet i et lækkert rustfrit stål design, der passer perfekt ind i det nye hjem, og står godt og robust fast på dit køkkenbord med kraftige gummifødder.

Der er 18 hastigheder at regulere imellem, alt efter hvad du skal bruge blenderen til.

Tilmed har den et program til at knuse is og lave smoothie, samt et program til rengøring. Kniven i blenderen er fremstillet specielt til at knuse is.

Selve kanden er af et tykt glas, og har indikationer til afmåling. Den kan rumme op til 1,8 liter væske, hvilket giver dig plads til større mængder suppe, cocktails, smoothies, eller hvad ud nu finder på at bruge en blenders mange muligheder til. Låget har et påfyldningshul, en blød plastiskkant, og er let at tage af.

Når du er færdig med at blende det der skal blendes, er kanden nemt at afmontere samt at rengøre, så du ikke skal bøvle for meget med det.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 6
 • Pulsfunktion:
 • Farve: Stål

Magimix Blender 11610

Med denne kraftige blender fra Magimix, har du alt hvad du kunne ønske dig i en blender. Den har en motor med en effekt på 1200 watt, men samtidig er den stadig utrolig støjsvag

Den har fire hastigheder, samt fire forudindstilling til at blende suppe, smoothies, is og dessert.

Derudover har den også en pulsindstilling, der kan laver en pulserende effekt, der med kan bruges til at knuse is, eller andre frosne ting med.

Selve glaskanden er på 1,8 liter, og har en kvadratisk udforming, med indvendige baffler, som sikrer at din smoothie, supper, etc., bliver godt mikset sammen.

Det robuste glasmateriale kan tåle både lave og høje temperaturer, så du kan med sikkerhed lave både kolde og varmer retter i din Magimix blender.

Derudover har den et vandtæt låg, så du ikke blender smoothien udover dig selv. Dertil skal det også påpeges, at blenderen er nem at rengøre.

 Skulle du have brug for inspiration til supper, smoothies og des lige, følger der en opskriftsbog med, med mere en 80 spændende opskriftter.

Sidst, men ikke mindst, medfølger der 3 års garanti på blenderen. Med andre ord får du faktisk den bedste blender i denne priskategori.

Specifikationer:

 • Effekt: 1200 W
 • Kapacitet: 1,8 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

KitchenAid 8270 EBK – Dyreste blender

Monsteret fra KitchenAid er kommet, og den kan både knuse, mose, hakke og blende. Indpakket i et lækkert og moderne design, sikrer denne bedste blender maksimal ydelse, grundet en motoreffekt på hele 1800 watt.

Med de asymetriske knivsblade, kan den blende alt fra frossen frugt og grøntsager, til is og lave en smuk og jævn puré.

De asymetriske knive sørger for at trække alle de typer ingredienser du ønsker blendet, ind i blenderens hvirvel centrum.

Med kun tre forudinstallerede programmer og 11 hastigheder kan du lave alt med denne blender. Den har en star/stop- samt en puls-knap. De to af programmerne er et juice- og smoothiesprogram.

Glasset har en kapacitet på 1,65 liter, hvilket giver der mere end rigeligt plads til at lave større portioner, så der er nok til større selskaber.

Det mest ultimative ved denne bedste blender fra KicthenAid, er at den har et såkaldt “Thermal Control Jar”, hvilket på godt gammeldags dansk betyder, at du kan lave varme supper i din blender.

Du tilføjer blot de ingredienser du ønsker din suppe skal bestå af, og sætter derefter blenderen til at køre suppe-programmet, og 7 minutter efter har du en lækker, varm suppe, lige til at servere til hele familien.

Yderligere har du med denne blender 10 års garanti, og en lækker opskriftsbog til masser af inspiration.

Specifikationer:

 • Effekt: 1800 W
 • Kapacitet: 1,65 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 11
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Braun JB3060 black – God til prisen

At finde en god og driftsikker blender til en billig penge kan være sin sag idag. Men ikke længere.

Med blenderen Braun JB 3060 får du en kompakt og lækker blender, der har vundet en “bedst i test” hos forbrugerrådet “Tænk”.

Med dens 800 watt i motorstyrke, leverer denne blender et dejligt stykke arbejde, med de 5 hastigheder, samt puls- og turbofunktion.

Med disse indstillinger kan du blende alt fra is, til smoothies med frosne bær.  Kanden er af glas, og har en kapacitet på 1,75 liter.

Den er designet således at du får den mest optimale blandingseffekt. Samtidig har den et praktisk målesystem, så du kan se hvor meget væske du har i din blender.

Glasset er let at afmontere og rengøre. Desuden kan kniven også tages af, for mere grundig rengøring. Låget har en tætsiddende gummipakning, der mindsker enhver chance for spild.

På låget sidder et doseringshul, så du nemt og sikkert kan tilføre flere ingredienser, til de lækkerier du laver.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,75 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 5
 • Pulsfunktion: Ja
 • Farve: Sort

Smeg blender – fås i mange farver

Hvis du søger en blender med smæk i, så har SMEG produceret en blender der er lige til det.

Samtidig er designet som taget ud fra 50’erne, og fås i alskens dejlige og runde pastel farver, som leverer et fedt udseende til dit køkken. 

Motoren på 800 watt, er indhyllet i et stærk, men letvægts materiale, og er bygget til at være hurtig og kraftfuld.

Den kører med op til 18000 omdrejninger i sekundet, som giver et silke glat resultat.

Med de fire hastighed, samt isknusnings- og smoothies program, kan du knuse, mose og pulsere dine ingredienser med stor alsidighed, således at du får det bedste resultat.

Kanden består af glas, og kan rumme 1,5 liter til lækre smoothies, supper, drinks, og meget, meget andet. På selve kanden er der et integreret målesystem, så du let kan se hvor meget du har i glasset. 

Hvis blenderen bliver for varm, eller glasset tages af, stopper blender af sig selv, grundet det smarte sikkerhedsstop.

For at fyldestgøre sikkerheden yderligere, gør gummifødderne at blenderen står godt fast på køkkenbordet.

Specifikationer:

 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kande materiale: Glaskande
 • Hastigheder: 4
 • Pulsfunktion: Nej
 • Farve: Sort

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here