Læder skuldertaske

Som mand er det er blevet mere moderne, at eje en læder skuldertaske med masser af plads.

Der skal både være plads til en computer, ipad, digital kamera, smartphone,  bog, lommelygte, bluetooth højtaler og 100 andre ting. Vi kommer ikke udenom, at i fremtiden byder på en masse high tech lir, som vi stor sandsynlighed ikke kan leve uden.

Udover skuldertasken skal helst kunne have plads til masser af indhold, så skal den også se godt ud og fremstillet i god kvalitet.

Vi har plukket en håndfuld fede læder skuldertaske til mænd, som du kan blive inspireret af.

Hugo Boss computertaske i læder

For cirka 4499,00 kroner kan du blive en lykkelig ejer af en elegant læder skuldertaske til mænd i et formelt design. Her har du drømmetasken med plads til rigtig mange ting.

I så fald har du plads til de vigtigste ting som din computer, smartphone og tablet. Overfladen er ru og er fremstillet i det bedste læder skind, som laves til computertasker.

Designet på tasken fremstår eksklusivt, som bære præg af prestige og vild luksus. Prisen kan virke afskrækkende på mange, men når du først én gang tidligere af ejet en luksus taske af denne kaliber, så bliver det noget af udfordring af vende tilbage til en “standard” computertaske.

Hugo Boss læder skuldertaske i ko skind

Igen er der tale om en flot Hugo Boss computertaske, der næsten er udført til perfektion. Med andre ord udmærker den lækre skuldertaske i alle facetter.

Den er desuden mere detalje præget hvilket signalere, hvor højt producenten går op i designet.

Rummelighed er der masser af, hvilket kan være et problem for mange dyre taske. Kort fortalt er denne model et af de fedeste læder skuldertaske til mænd.

Tommy hilfiger skuldertaske i sort

Hvert år kommer der nye lækre designs fra Tommy Hilfiger, som gør det ekstra spændende for mode entusiasterne.

Man kan aldrig rigtig få nok af Tommy Hilfiger, og der er rigtig mange “fanboys” der venter spændt derude, når Tommy præsentere deres nye kollektioner.

Læder tasken har godt nok plads til en bærbar computer, smartphone og en ipad. Dertil skal det siges, at Tommy Hilfiger ikke skal vælges på baggrund af rummelighed, men dels på grund af den lækre kvalitet, og det fede design som mange af os er vilde med.

Adax skuldertaske i læder

På 35 år er danske Adax vokset sig til et stort anerkendt internationalt designer brand. Du har nok ofte stødt ind i butikker med Adax tasker, som du måske ikke har tænkt så meget.

Faktisk er kvalitet på niveau med Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og deres læder skuldertaske til mænd kan virkeligt anbefales.

Tasken henvender sig mere til den klassiske herre, der nødvendigvis ikke vil eje noget, som “alle” de andre har (iphone).

Med andre ord så passer Adax mere til de voksne, som ikke nødvendigvis vil betale mange tusinde kroner for opbevaring af en bærbar computer.

Sort skuldertaske fra Royal RepubliQ

På trods af sit flade udseende er alligevel plads til en bærbar computer, ipad og et mindre digitalkamera. Skuldertasken er som udgangspunkt utrolig spændende med et flot design.

Man kan ikke ligefrem kalde det for den mest praktiske skuldertaske, men det er vel heller ikke argumentet for, at købe denne model. Prisen ligger fornuftigt, og det kan vi lide.

Sand business taske i læder

Her har vi en seriøs luksus læder skuldertaske til mænd, der anbefales til mode entusiaster.

Det subtile sorte læder, og det maskuline look er helt perfekt til manden, der ønsker en lækker taske i højeste kvalitet.

Generelt bærer skuldertasken tydeligt præg af luksus, og det gør sig også gældende for prisen.

Brun Tiger Of Sweden læder skuldertaske til mænd

Er du vild med med brune farver, er denne super fede læder taske næsten uundværlig. Der er tale om en sublim, og moderigtig computertaske der udmærker sig på alle facetter.

Tasken er også en af de mere rummelige modeller, hvor du har plads til mindre ting, som f.eks en smartphone, pung, solbriller eller en ekstra bog.

Tiger Of Sweden har virkeligt tænkt detaljerne igennem, der henvender sig mænd som ønsker et klassisk look.

Prisen ligger i den høje ende, men dermed sagt får du også en super fed skuldertaske, der holder i rigtig mange år.

Luksus læder skuldertaske til mænd fra Ahler

Ahler er en sort/brun computertaske med meget høje standarder. Den ser hamrende lækker ud med det tiltagende kernelæder, som på rigtig mange måder virker utrolig tiltagende.

Den føles “lækker” og der hersker ikke tvivl om, at tasken virkeligt pryder af flot design i super god kvalitet.

Farven gør lædertasken unik, som giver Ahler en attraktiv model til business manden, der vil have et unik taske.

Oscar Jacobson skuldertaske i læder

Så er svenskerne også kommet på markedet, og det svenske modehus skal have en stor ros for, at have designet en utrolig flot herre taske i lækker kvalitet.

Den har mange ting at byde, og har blandt andet små indvendige lommer til nøgler, smartphone og solbriller.

På grund det minimalistiske design, og klassiske look fortjener denne læder skuldertaske til mænd, at komme på vores anbefalingsliste.

Fed Morris skuldertaske i brun læder

Her har vi en super fed herre taske, der virkeligt skiller sig ud fra mængden. Enten hader man eller så elsker man denne fantastiske farve, og det skal siges at det ikke er alle, der er super begejstret for den kulørte farve.

Morris laver drøn lækre tasker til mænd med et design, håndtaget og syningerne er udført til perfektion.

Vi behøver ikke alle, at have ens look og med denne Morris læder taske vil du med garanti ikke ligne de andre.

Baron skuldertaske i læder

Vil du virkeligt forkæle dig selv, så skulle du måske tjekke denne lækre brune Baron taske ud.

Det Italienske modehus har virkeligt sat præg på tasken, hvor den har stropperne og lynlåsen har et karakteristisk guld farve, som man lægger mærke til allerede ved første øjekast.

De indvendige lommer er lækre, og man får en eksklusiv følelse at stå med det.

Hele herligheden koster og prismæssigt befinder vi os over 4500 kroner. Men derimod får du også et af markedets mest luksuriøse læder skuldertaske til mænd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here