Sommerfest

Foråret er endelig ved at være over os, og det betyder også, at sommeren hver dag kommer tættere på.

Sommeren er den perfekte årstid for nogle fede fester, og derfor er det oplagt at stable en god sommerfest på benene og invitere sine bedste venner til en aften i godt selskab og højt humør.

Ryk udenfor

Det skal i den grad fejres, at vejret endelig er godt nok til, at man kan være udenfor til langt ud på natten, hvis man har lyst til det.

Man ved heller aldrig helt, hvor lang den danske sommer er, så det er med at nyde den, mens den er der. Enhver sommerfest bør holdes udenfor – ellers kommer den hurtigt til at ligne enhver anden fest.

Slå derfor et stort festtelt eller nogle pavilloner op i haven og håb på at vejret holder tørt og temperaturen lun nok til, at det ikke bliver koldt hen ad aftenen.

Friske drikkevarer er prikken over i’et

Når solen står højt på himlen, og det er tid til at holde sommerfest, kommer man ikke udenom en masse friske drikkevarer.

Iskolde øl og friske cocktails er prikken over i’et til enhver sommerfest. For at løse dette kan man vælge at købe ind i store mængder og lade gæsterne styre hvad, hvor meget og hvornår de vil drikke.

En anden sjov idé er dog at leje cocktailcatering til sin sommerfest. Så kommer der en komplet barløsning med erfaren bartender og skænker dejlige drinks op til alle gæsterne.

Det er langt sjovere end at have et køleskab stående, og er det meningen, at sommerfesten skal være en decideret fest, så skal stemningen nok komme i gang, hvis man hyrer en bartender.

Om man vælger at hyre en bartender eller ej, så er det super vigtigt, at drikkevarerne er kolde, når de bliver serveret.

Derfor må man ikke glemme at købe masser af isterninger til festen. På en varm sommeraften smager alle drinks bare mange gange bedre, hvis de bliver serveret ordentligt.

Isterninger kan du købe hos istilfest.dk. Her finder du mange forskellige muligheder for at købe isterninger til hele selskabet – lige gyldigt hvilken type isterninger, du skal bruge. Læs mere om istilfest.dk her.

Hyggelig belysning

Sommerfesten, som selvfølgelig skal holdes udenfor, bliver ikke fuldendt uden hyggelig belysning.

Det bliver aldrig helt mørkt om sommeren, men det bliver alligevel mørkt nok til, at det er nødvendigt at tænde noget lys.

Fordi det ikke bliver bælgmørkt, er det typisk rigeligt med nogle lyskæder eller små lanterne.

Et bål kan også være super hyggeligt, og så er det et godt sted at varme sig, hvis aftenen bliver lidt kølig.

Mens det alligevel er tændt, er det oplagt at bruge bålet som et samlingspunkt for festen og riste nogle skumfiduser, lave popcorn eller noget helt andet over bålet.

Lækker natmad

Det er oplagt, at en sommerfest varer i mange timer og gerne til langt ud på natten. Selvom der måske er blevet serveret en lækker middag i starten af festen, så skal folk nok nå at blive sultne, før det er tid til at tage hjem.

Natmad er derfor ikke kun en nødvendighed til en sommerfest men også et kæmpestort hit.

Hvem bliver ikke glad for, at der bliver disket op med hotdogs, pizza eller noget helt tredje midt på natten?

Natmaden er desuden et godt trick for at få folk til at blive hængende. Hvis gæsterne er forberedte på, at der bliver serveret natmad, skal de nok blive hængende indtil da og endda lidt længere.

Lav en god playliste

Musikken er ofte det, der får sommerfesten til at hænge sammen. Samtidig med, at en dårlig playliste kan resultere i, at folk keder sig en smule, så kan en virkelig god playliste sætte hele festen i gang.

Hvis du har svært ved at vurdere, hvad for noget musik, du skal sætte på playlisten, så få på forhånd de inviterede til at sende dig tre-fire musikønsker hver.

Så kan du stykke en playliste sammen, hvor du ved, at der er musik for enhver smag, og så skal de fleste gæster nok være tilfredse med musikken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here